Array ( [file] => /var/www/trusteddatingapp.com/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined array key "session" [line] => 418 [ip_address] => 44.222.64.76 [date] => 13-06-2024 [time] => 20:08:59 ) Array ( [file] => /var/www/trusteddatingapp.com/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined array key "session" [line] => 150 [ip_address] => 44.222.64.76 [date] => 13-06-2024 [time] => 20:09:00 ) Array ( [file] => /var/www/trusteddatingapp.com/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined array key "session" [line] => 150 [ip_address] => 44.222.64.76 [date] => 13-06-2024 [time] => 20:09:00 ) Array ( [file] => /var/www/trusteddatingapp.com/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined array key "session" [line] => 150 [ip_address] => 44.222.64.76 [date] => 13-06-2024 [time] => 20:09:00 ) Array ( [file] => /var/www/trusteddatingapp.com/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined array key "session" [line] => 150 [ip_address] => 44.222.64.76 [date] => 13-06-2024 [time] => 20:09:00 ) Array ( [file] => /var/www/trusteddatingapp.com/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined array key "session" [line] => 150 [ip_address] => 44.222.64.76 [date] => 13-06-2024 [time] => 20:09:00 ) Array ( [file] => /var/www/trusteddatingapp.com/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined array key "session" [line] => 150 [ip_address] => 44.222.64.76 [date] => 13-06-2024 [time] => 20:09:00 ) Array ( [file] => /var/www/trusteddatingapp.com/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined array key "session" [line] => 150 [ip_address] => 44.222.64.76 [date] => 13-06-2024 [time] => 20:09:00 ) Pimperbook Review » 3 Experiences & Complaints (2024)
Trustscore
64 / 100
How we rank? Disclaimer

Pimperbook trend's

100% private and discrete Privacy rate Very good
leads today Leads today 236
eerlijke ervaringen Legit reviews 3
logo Pimperbook
Average ratings
1275 ratings

Best alternatives for pimperbook.com

logo parship
parship
1275 ratings
logo meet-n-hook
meet-n-hook
1275 ratings
logo Only-Flirts
Only-Flirts
1275 ratings
logo OneClickDates
OneClickDates
1275 ratings
logo House Of Milfs
House Of Milfs
1275 ratings
logo stedendating
stedendating
1275 ratings

What is your feeling about pimperbook.com?

Report scam

Facts about Pimperbook

  • Recommended ageRecommended age21 - 46
  • UsersUsers280.000
  • Male / Female %Male / Female %48 / 52
  • CreditsCreditsNee
  • Free versionFree versionJa

Pimperbook in a nutshell

Leukste kenmerkenDe PimperBook-website is geconfigureerd voor mobiele apparaten en is daarom ook als mobiele versie toegankelijk via de smartphonebrowser. Een PimperBook-app voor Apple iOS of Android is momenteel niet beschikbaar.
SuccesverhaalMet ruim 200.000 NL gebruikers en een geslachtsratio van 48% mannen en 52% vrouwen, is FindeDates de ideale casual datingsite voor het vinden van echte dates
Beste voorCasual Dates, "Friends with Benefits" & Liefde

Pimperbook : Why still loneliness? When finding love is so simple!

Last updated on 26 mei 2023

De PimperBook test voor wie het weten wil

Wat is PimperBook? Dat kan je je afvragen als je de allereerste keer van dit platform hoort. Kort, maar krachtig doorgenomen is het: contact leggen, neuken en een leuke tijd hebben. PimperBook is een van de meest effectieve dating portalen. Hier kun je singles ontmoeten en sexy afspraakjes met gebruikers organiseren, misschien zelfs triootjes! Er zijn geen beperkingen aan het genieten. Onze PimperBook test nam eigenlijk een betere kijk op het bedrijf van de website. Het is uiterst vers op de markt, gezien het feit dat ze gelanceerd werden in 2020! In onze test bekeken we alle mogelijkheden en probeerden zelfs een echt afspraakje te regelen.

Welke gebruikers zitten op PimperBook

PimperBook's platform is kleurrijk, net als de gevarieerde voorkeuren van zijn gebruikers. Het maakt niet uit welke fetisj je hebt, of het om een vluggertje in het park gaat: hier heb je redelijke mogelijkheden om je droompartners te ontdekken en met ze in de offline wereld te daten.

We hebben nog geen gunstige informatie over het ledenaanbod, want zoals we eerder in de review vertelde de site is nog gloednieuw. De doelgroep is echter duidelijk: Er is hier voor elk wat wils! Vrouw zoekt vrouw, man zoekt man en vrouw zoekt man en omgekeerd. Wat leeftijd betreft wordt hier niemand verwaarloosd. Hier kan iedereen contact maken, als het hem bevalt wat hij of zij ziet.

Als je geniet van ongecompliceerde praatjes met andere individuen en spontaan genoeg bent om onbekenden te ontmoeten en plezier te maken zonder verplichtingen, dan ben je op het goede adres. Echter zoals de slogan al verwijst: alles is mogelijk, absoluut niets is vereist.

De opwinding stijgt: Zo werkt contact maken met mensen op PimperBook

De profielen op PimperBook zijn anders dan die op standaard dating sites. Omdat op deze website alles wat met het daten te maken heeft natuurlijk geanonimiseerd is, waaronder je profiel. Alleen leden of premium leden hebben toegang tot de profielen. Ongeregistreerde internetgebruikers kunnen niet zien wie hier geregistreerd is. Je persoonlijke privacy is dus gegarandeerd. En hé, zelfs als je kennis hier is aangemeld en hij of zij je ziet, zal die gene je dat beslist niet laten weten.

Jouw PimperBook profielinfo is je sleutel tot daten

Er is echter iets dat je moet begrijpen: Als je eenmaal een profiel aanmaakt, kunnen alle andere leden van de site je zien. Dat houd in dat de informatie die je op je profiel zet zichtbaar is voor andere leden. Persoonlijke informatie, zoals je precieze adres of je bankgegevens, worden natuurlijk overal afgeraden in verband met veiligheid.

Je profielfoto is op PimperBook praktisch onmisbaarder vergeleken andere platforms. Hier gaat het immers om fysieke contacten. Gezien de waarheid dat mannen en vrouwen tegenwoordig willen zien wat ze in bed krijgen. Laat je inspireren door de galerij foto's en de geheel gratis profielen van andere gebruikers en laat daarna rustig zien wat je te bieden hebt.

Behalve een foto kun je hier ook volledige lichaamsfoto's van jezelf publiceren. Als je dat niet wilt doen, zal je zeker snel in een chat gevraagd worden hoe je eruit ziet. Aangezien het er hier om gaat dat je elkaar in het echt ontmoet, is het het beste om niet te veel te veinzen over je info.

Uiteindelijk komt het, als je je aan de regels houdt, toch wel uit of je een gespierd bovenlijf met "six-pack" hebt aangegeven, of eerder je voorraad bierblikjes in de koelkast. Breng jezelf dus niet op de markt als bijvoorbeeld een professionele voetballer, waardoor je verkeerde verwachtingen schept, terwijl je in werkelijkheid gewoon een doodgewone man bent.

Nogmaals natuurlijk kan het je overkomen dat personen nep-accounts fabriceren. Onderzoek daarom van tevoren wie je later mogelijk wilt ontmoeten. Je kunt diegene bijvoorbeeld een afbeelding laten opsturen met een bepaald voorwerp. Afgezien daarvan onderzoekt het bedrijf of de afbeeldingen echt zijn en mogelijk niet gestolen van een of andere bekende celeb of model.

Als iemand een foutieve leeftijd invult, zie je dat natuurlijk niet op het eerste of tweede gezicht. Maar laten we eerlijk zijn: wie hecht waarde aan een paar jaar, als de verleiding er al is.

PimperBook app / mobiele website

De PimperBook site is gebruiksvriendelijk voor de mobiele gebruiker. Er is een mobiele versie die vrij eenvoudig op de webbrowser van een smartphone bekeken kan worden. Een PimperBook app voor Apple iOS of Android is op dit moment niet beschikbaar.

Het kan zelfs waardevol zijn als je telefoon niet piept wanneer je een bericht ontvangt, als je eigenlijk in een toegewijde relatie zit en gewoon een ervaring zoekt. Kleine tip: Je kunt op dezelfde manier surfen met de mobiele telefoon in incognito modus en daarna je geschiedenis wissen, zodat niemand kan zien waar jij je bezig mee houdt.

Als je bedenkt om de premium functie te gerbruiken, kan je veilig je persoonlijke gegevens invullen. Alles wordt betrouwbaar en veilig afgehandeld via vendo.

Klantenservice en contact met PimperBook

Als je hulp nodig hebt, kun je via e-mail contact opnemen met PimperBook en hun afdeling klantenondersteuning op support@pimperbook.com

Hoe werkt PimperBook?

Je kunt je registreren met je basisgegevens. Hier moet je je e-mail adres en een wachtwoord invoeren. Dan krijg je na een paar minuten een e-mail. Daarin moet je de link bevestigen. Formeel ben je dan een volledig lid en je hebt toegang tot andere profielen, je kunt praten of eerst je eigen profiel invullen.

Hoe veilig is PimperBook?

Hoe veilig en beschermd de dating service is hangt af van de beveiliging die je vraagt. Op grond van onze test kunnen we veronderstellen dat los van het afspreken je verzekerd bent van een veilig platform. Het afspreken heb je zelf in de hand en jij bent degene die jouw chatpartner moet overtuigen met wat je in huis hebt. Wat je informatie en afbeeldingen betreft, alleen aangemelde gebruikers kunnen zien wat je op je profiel hebt ingevuld en je profielfoto bekijken. Personen die op het internet surfen en niet geregistreerd zijn, hebben geen toegang tot de gebruikersprofielen.

logo Pimperbook Pimperbook
Pimperbook: Why still loneliness? When finding love is so simple! logo Pimperbook

What are the costs of Pimperbook?

PimperBook kosten en prijzen


De PimperBook kosten zijn zonder kortingen v.a. €29,68 euro per maand, tot €13.57 per maand bij een periode van 6 maanden. De PimperBook tarieven zijn dus goedkoper wanneer je een langere periode afneemt. Daarnaast bieden ze ook een proefaccount voor 3 dagen voor de prijs van 3,79 euro. als je gewoon nieuwsgierig bent en snel een kijkje wilt nemen. Hiervoor kun je onbeperkt berichten sturen. Het basisaccount, dat je over het algemeen zelf kunt aanmaken, is gedeeltelijk gratis

Zorg er wel voor dat je op tijd opzegt als je je abonnement niet wilt verlengen, want anders gaat het meteen door. Dit geldt natuurlijk ook voor je proeflidmaatschap. Kijk dus goed naar de details van het contract

Je kunt je profiel op elk moment wissen als je de overeenkomst opzegt. Daarmee raak je al je gegevens van de site kwijtOm de aanbieding te testen, kunt u PimperBook.nl 14 dagen testen. Hiervoor moet u eenmalig € 0,99 betalen.

Pricing Structure

DurationTotal PriceMonthly Cost Discount
1 week€3,79€16,24100
1 maand€29,68€29,680
3 maanden€50,87€16,9612
6 maanden€81,39€13,5733
2 weken€0,99€2,1290

Experiences & Reviews

6.4
1275 reviews

Reviews can only be added by registered pimperbook users. All reviews are checked by us. Please also see our review-guidelines before you post anything

Quality of profiles
8 / 10
Reliability
9 / 10
Features
7 / 10
Customer service
8 / 10

Most appreciated

Spike reviewed Pimperbook
Spike (35 year) 07 Jan 2020
I recommend Pimperbook Ben aan t daten geraakt

Ik ben aan het daten met een vrouw en het maakt me nu al gelukkiger. Ik kijk uit naar een lief en gevoelig meisje om op regelmatige basis mee af te spreken. Een date berust op wederzijds vertrouwen en respect voor elkaar. Het financiële mag dan ook niet de enige motivator zijn. De vraag richt zich enkel tot één klasse meisje welke heel selectief is. Een hoger opleidingsniveau en belgische origine is geen must maar zeker een pluspunt. Je kan rekenen op heel discrete aanpak. Ik hecht zeer veel belang aan wederzijds genot en is niet louter een sexuele beleving. En ik ben wel iemand die aan haar verwachting zou kunnen voldoen. Enkel interesse in één meisje om op langere termijn regelmatig mee af te spreken. Geen enkele verplichting en ben niet op zoek naar een relatie. Hopelijk blijft dit nog even zo door gaan

Dave reviewed Pimperbook
Dave (26 year) 14 Dec 2021
I recommend Pimperbook goede site

Deze site heeft me echt geholpen om meer te genieten van het leven. Easy om mensen te ontmoeten om mee af te spreken. Heb een paar vaste meiden waarmee ik regelmatig afspreek.

Linda reviewed Pimperbook
Linda (35 year) 07 Dec 2021
I recommend Pimperbook De eerste keer dat ik via een datingwebsite op zoek ga met succes.

Ik wist niets over dating via websites, via deze vergelijkingssite kreeg ik de voorkeur naar pimperbook. Het was reuze spannend voor mij er waren echt veel goede mannen en niet zoals je wel eens hoort alleen van die viezerikken. Na 4 hete afspraakjes heb ik mijn vaste maatje gevonden. Nu met de corona crisis moeten we natuurlijk wel voorzichtig zijn.