Array ( [file] => /var/www/trusteddatingapp.com/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined array key "session" [line] => 418 [ip_address] => 44.222.64.76 [date] => 13-06-2024 [time] => 19:02:24 ) Array ( [file] => /var/www/trusteddatingapp.com/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined array key "session" [line] => 150 [ip_address] => 44.222.64.76 [date] => 13-06-2024 [time] => 19:02:24 ) Array ( [file] => /var/www/trusteddatingapp.com/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined array key "session" [line] => 150 [ip_address] => 44.222.64.76 [date] => 13-06-2024 [time] => 19:02:24 ) Array ( [file] => /var/www/trusteddatingapp.com/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined array key "session" [line] => 150 [ip_address] => 44.222.64.76 [date] => 13-06-2024 [time] => 19:02:24 ) Array ( [file] => /var/www/trusteddatingapp.com/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined array key "session" [line] => 150 [ip_address] => 44.222.64.76 [date] => 13-06-2024 [time] => 19:02:24 ) Array ( [file] => /var/www/trusteddatingapp.com/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined array key "session" [line] => 150 [ip_address] => 44.222.64.76 [date] => 13-06-2024 [time] => 19:02:24 ) Array ( [file] => /var/www/trusteddatingapp.com/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined array key "session" [line] => 150 [ip_address] => 44.222.64.76 [date] => 13-06-2024 [time] => 19:02:24 ) Array ( [file] => /var/www/trusteddatingapp.com/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined array key "session" [line] => 150 [ip_address] => 44.222.64.76 [date] => 13-06-2024 [time] => 19:02:24 ) meet-n-hook Review » 3 Experiences & Complaints (2024)
Trustscore
97 / 100
How we rank? Disclaimer

meet-n-hook trend's

100% private and discrete Privacy rate Very good
leads today Leads today 64
eerlijke ervaringen Legit reviews 3
logo meet-n-hook
Average ratings
374 ratings

Best alternatives for meet-n-hook.com

logo parship
parship
374 ratings
logo meet-n-hook
meet-n-hook
374 ratings
logo Only-Flirts
Only-Flirts
374 ratings
logo OneClickDates
OneClickDates
374 ratings
logo House Of Milfs
House Of Milfs
374 ratings
logo stedendating
stedendating
374 ratings

What is your feeling about meet-n-hook.com?

Report scam

Facts about meet-n-hook

 • Recommended ageRecommended age21+
 • UsersUsers280.000
 • Male / Female %Male / Female %48/52
 • CreditsCreditsAnders
 • Free versionFree versionJa

meet-n-hook in a nutshell

Leukste kenmerkenDe Chat Roulette is verreweg het meest gebruikte matching game op meet n hook. Je doet mee door op het “hart” te klikken om direct te matchen en te chatten.
Het beste voorHet vinden van Hookup's, Chatten en Daten voor Lust of Liefde.
SuccesverhaalMeet-n-hook is een vrij nieuwe chat en dating platform maar toch al de snelste groeiende online community van gebruikers die op zoek zijn naar hookup's in de buurt

meet-n-hook : Chat, flirts and find real hookups in your region

Last updated on 26 mei 2023

meet-n-hook is een hookup datingsite voor zowel mannen als dames die op zoek zijn naar meer plezier in hun seksleven. Of je nu op zoek bent naar een discrete hookup in je omgeving, of gewoon periodiek een vurige sexchat met een hete totale vreemde. meet-n-hook is momenteel de perfecte online plaats om echte seksuele (offline) ontmoetingen in je omgeving te ontdekken. Bovendien registreren meer dan 300 gebruikers zich elke dag om hier te zoeken, dus je hebt voortdurend gloednieuwe gebruikers om uit te kiezen in je regio en zelfs buiten Nederland. Je kunt een gratis kennismaking krijgen met deze populaire hookup website en eenvoudig alle voordelen ontdekken die deze fantastische datingsite moet bieden. Je kunt je binnen 1 minuut aanmelden en het is 100% gratis. Je kunt meteen de berichten zien die je van andere gebruikers krijgt en je kunt op elk moment reageren met je absoluut gratis munten of door online extra munten te krijgen. Probeer meet-n-hook nu vrijblijvend en neem je gebruikersprofiel anoniem op en leer wie in jouw plaats momenteel actief is op Meet n Hook

Je kunt je in een paar minuten registreren voor de site, maar het invullen van de rest van de informatie voor je account vergt wat meer werk. Ontdek hier alles wat je moet begrijpen over het inschrijven:

 1. Inschrijven

  Start door te kiezen of je man, vrouw, een stel, of transgender bent. Kies dan of je interesse hebt in een hookup met jongens, vrouwen, een stel, of iemand die transgender is.

  Je zult nu een gebruikersnaam voor de site moeten opgeven, naast een bijbehorend wachtwoord. Je zult ook een legitiem e-mail account moeten hebben voor bevestigingsfuncties.

  Daarna moet je je geboortedatum en woonplaats opgeven om zowel te verifiëren dat je meerderjarig bent, als om na te gaan welke hook-ups er in jouw plaats beschikbaar zijn. Accepteer de voorwaarden en het persoonlijke privacy beleid om verder te gaan.

  meet-n-hook registratie mail verificatie
 2. Bevestig e-mail account en bespreek jezelf

  Valideer je account via je e-mail om niet alleen wat munten te verdienen, maar ook te beginnen met het afwerken van je gegevens. Later krijg je de kans om wat over jezelf te schrijven n proberen uit te leggen waarom iemand op je profiel zou moeten klikken.

  meet-n-hook gratis munten na registratie

 3. Publiceer enkele afbeeldingen

  Dit is mogelijk het meest fundamentele deel van de behandeling voor het maken van je account, want het biedt geïnteresseerde gebruikers een visueel idee van hoe je eruit ziet en wat ze kunnen verwachten. Als het om een hookup site gaat, zullen foto's voortdurend het eerste zijn waar leden naar kijken.

  Zorg ervoor dat je foto's maakt die met goede belichting genomen zijn en de allerbeste kant van je laten zien. Neem ze nog een keer tot je tevreden bent met wat je laat zien. Ze zijn niet bang om een beetje huid te onthullen, dus dat moet jij ook niet zijn!

  meet-n-hook afbeeldingen uploaden

 4. Over mij

  Je komt nu bij het gedeelte 'Over mij', dat bestaat uit informatie over je uiterlijk, levenspraktijken, relatiestatus, of je kinderen hebt of niet, en of je lichaamskunst hebt.

 5. Selecteer je interesses

  Dit is niet echt in de zin van vrijetijdsbesteding, maar meer in de zin van 'wat voor soort seksuele interesses heb je'? Er is een lange lijst van kinks enzovoort die je kunt kiezen om je belangstelling voor te onthullen, dus kies alles wat op je van toepassing is om te proberen ideale overeenkomsten te ontdekken.

  afbeelding passies interesses selecteren

Eerlijke profielen & veilig online daten

Met Meet-n-Hook kun je redelijk snel een profiel opstellen en je hoeft geen ingewikkelde enquêtes in te vullen voor je toegang krijgt tot het platform. Nieuwe profielen worden ook met de hand gecontroleerd door de Meet-n-Hook groep en voor extra veiligheid is er zelfs een keuze om je profiel te laten valideren. Dit stelt voor dat je je profielfoto met je identiteitskaart laat vergelijken om elk risico uit te sluiten. Hiervoor word je beloond met 100 munten om geavanceerde functies uit te proberen en deze bevestiging verschijnt op je profiel zodat andere leden begrijpen dat je betrouwbaar bent.

meet-n-hook zoekfilters

Gebruiksgemak van Meet-n-Hook

Meet n Hook is een interactieve datingsite die ook als mobiele app wordt aangeboden. Hierdoor kun je het platform op alle mogelijke mobiele telefoons gebruiken - in huis, op het werk of onderweg. Het ontwikkelen van een profiel is helemaal gratis en stelt je in staat om helden of vrouwen in je omgeving te identificeren, maar ook ver daarbuiten. Met een gratis profiel kun je evenzo berichten krijgen van geïnteresseerde kandidaten, maar geavanceerde functies kosten iets. Een van de meest opmerkelijke functies van Meet n Hook is de mogelijkheid om je profiel tegen een kleine vergoeding in de schijnwerpers te zetten, waardoor je de belangstelling van leuke singles trekt. Het is even gemakkelijk om online te flirten en snel door de profielen te bladeren. Iemand boeiend gevonden? Begin nu meteen te praten of te flirten en wie weet heb je zelfs een match! Kies je voor een meer ingewikkelde aanpak? Je kunt filteren op gloednieuwe gebruikers, natie of wie nu online is, naast op leeftijd, interesses of opties om je zoekopdracht te verbeteren en de beste uitkomsten te krijgen.

meet-n-hook matching game

De dark-mode functie gebruiken

Een groeiend aantal sites maakt gebruik van de zogenaamde "dark-mode" functie. Door de donkere modus in te schakelen dim je het licht van je scherm, waardoor het minder afleidend is voor je ogen. Deze functie wordt meestal 's nachts of op erg warme dagen gebruikt, waardoor het eenvoudiger wordt berichten te lezen of erop te reageren. Je kunt het aanzetten in de instellingen van je meet-n-hook account.

meet-n-hook dark-mode aanzetten

Verstuur Stickers om het ijs te breken

Als je het bijvoorbeeld moeilijk vindt om een gesprek te beginnen, niet weet wat je in het allereerste bericht moet zeggen. Dan kun je de persoon die je leuk vindt een paar leuke stickeretiketten sturen om een gesprek te beginnen, je kunt kiezen uit een grote stickerverzameling. In de tussentijd kun je het Meet-N-Hook account ook gebruiken om een bericht naar een vriend te sturen.

meet-n-hook stickers als ijsbreker

Verwerf munten helemaal gratis

Als gebruiker van Meet-n-Hook kun je direct na het registreren geheel gratis munten verdienen, op basis van het verifiëren van je account, maar ook door actief te zijn/blijven. Zie hieronder hoe je je gratis munten kunt maken

 • Verify your e-mail
 • Verify your profile
 • Add About Me text
 • Log in everyday
 • Include a profile picture
 • Add 3 gallery photos
 • Log in 7 days in a row
 • Pick 5 interests
 • Subscribe to Push Notification
meet-n-hook gratis muntjes verdienen

Zoals je ziet kun je dagelijks gratis munten verdienen door in te loggen op je account, talrijke andere gratis munten kun je slechts eenmalig maken ter verificatie.

logo meet-n-hook meet-n-hook
meet-n-hook: Chat, flirts and find real hookups in your region logo meet-n-hook

What are the costs of meet-n-hook?

Meet-n-Hook heeft geen bepaalde proefversie, maar je kunt deze hookup site dagelijks gratis blijven gebruiken. Zolang als je maar wilt. Daarnaast kun je onbeperkt berichten en foto’s ontvangen van andere gebruikers. Daarentegen heb je voor het beantwoorden van berichten of het sturen van foto's/filmpjes, wel munten nodig. Deze muntenpakketten kun je simpelweg verkrijgen door ze aan te schaffen of door deze gratis te verdienen.

Wanneer je besluit munten te kopen via een eenmalige aanschaf, betekend dat je niet direct vast zit aan een abonnement. Voor het versturen van een bericht, foto of filmpje, worden er 40 muntentjes van je account-tegoed afgehaald. Daarnaast heb je maximaal 400 tekens voor je berichtje, zonder dat de kosten ervoor toenemen.

Pricing Structure

QuantityTotal PricePrice Per Message Discount
200 credits€9,99€1,0025
300 credits€19,99€1,331
900 credits€49,99€1,1115
2000 credits€99,99€1,0025
6000 credits€199,99€0,6750
12000 credits€399,99€0,6750
25000 credits€799,99€0,6460

Experiences & Reviews

9.7
374 reviews

Reviews can only be added by registered meet-n-hook users. All reviews are checked by us. Please also see our review-guidelines before you post anything

Quality of profiles
8 / 10
Reliability
8 / 10
Features
7 / 10
Customer service
8 / 10

Most appreciated

A. Dordrecht reviewed meet-n-hook
A. Dordrecht (37 year) 05 Feb 2022
I recommend meet-n-hook Eerst even munten opgespaart

Heb me hier eigenlijk al direct toen ik hem op 1 zag staan aangemeld. Pak hem beet zo'n 3 weken terug. Door slechte ervaringen met datingsites verdom ik het een beetje om er nog enige euro in te stopen. Maar goed direct bij aanmelding kreeg ik al best wat munten, bij het activeren van notificaties opnieuw en iedere dag bij inloggen. Inmiddels genoeg munten om even een goed gesprek aan te gaan met als gevolg een leuke ontmoeting met een lieve leuke meid. We hebben geen seks gehad, maar ik denk oprecht wel een vriendschap rijker. Daar doe ik het ook voor dus ik ben tevreden en heb vandaag toch wat munten aangeschaft zodat ik vannacht onbeperkt kan chatten tijdens de happy hours.

Leoni reviewed meet-n-hook
Leoni (29 year) 01 Feb 2022
I recommend meet-n-hook Meet-n-Hook bood me de gelegenheid om op een rustige contacten te maken

In tegenstelling tot vele andere dating swipe apps die ik heb geprobeerd ben ik wel te spreken over meet-n-hook. Want waar je als vrouw letterlijk wordt overspoeld door waardeloze berichten van mannen op apps als tinder, happn, badoo. daar bood deze site me tenminste de gelegenheid om op mijn eigen tempo en op een eerlijke wijze op zoek te gaan naar gelijkgestemde singles, ik heb binnenkort mijn tweede date en wie weet wel een blijvertje dit keer. Twijfel dus niet en ga op zoek!

Mark reviewed meet-n-hook
Mark (38 year) 28 Jan 2022
I recommend meet-n-hook Na ruim een week begint het best verslavend te worden

LOL ben hier nu zo'n 8 dagen actief en merk dat ik bij het thuiskomen, pizza in de magnetron, biertje en dan nu toch wel erna gelijk even kijken op meet n hook. Ik heb wel al een paar keer de kans gehad wat af te spreken maar ik ga wel voor de toppertjes. Ik ben zelf ook een toppertje, kan ik gewoon zeggen ik werk er hard voor. Dit gaat nog zeker wel een spannende staartje krijgen, dat voel ik wel aankomen. Het is niet allemaal gratis, maar dat hoeft voor mij ook niet. Je kan wel elke dag wat gratis munten krijgen om berichtjes te sturen.. Dus voor de gene met een laag budget en genoeg geduld, is dit een buitenkansje.