Array ( [file] => /var/www/trusteddatingapp.com/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined array key "session" [line] => 418 [ip_address] => 44.222.64.76 [date] => 13-06-2024 [time] => 18:53:32 ) Array ( [file] => /var/www/trusteddatingapp.com/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined array key "session" [line] => 150 [ip_address] => 44.222.64.76 [date] => 13-06-2024 [time] => 18:53:32 ) Array ( [file] => /var/www/trusteddatingapp.com/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined array key "session" [line] => 150 [ip_address] => 44.222.64.76 [date] => 13-06-2024 [time] => 18:53:32 ) Array ( [file] => /var/www/trusteddatingapp.com/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined array key "session" [line] => 150 [ip_address] => 44.222.64.76 [date] => 13-06-2024 [time] => 18:53:32 ) Array ( [file] => /var/www/trusteddatingapp.com/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined array key "session" [line] => 150 [ip_address] => 44.222.64.76 [date] => 13-06-2024 [time] => 18:53:32 ) Array ( [file] => /var/www/trusteddatingapp.com/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined array key "session" [line] => 150 [ip_address] => 44.222.64.76 [date] => 13-06-2024 [time] => 18:53:32 ) Array ( [file] => /var/www/trusteddatingapp.com/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined array key "session" [line] => 150 [ip_address] => 44.222.64.76 [date] => 13-06-2024 [time] => 18:53:32 ) Array ( [file] => /var/www/trusteddatingapp.com/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined array key "session" [line] => 150 [ip_address] => 44.222.64.76 [date] => 13-06-2024 [time] => 18:53:32 ) Grindr Review » 0 Experiences & Complaints (2024)
Trustscore
74 / 100
How we rank? Disclaimer

Grindr trend's

100% private and discrete Privacy rate Very good
leads today Leads today 140
eerlijke ervaringen Legit reviews 0
logo Grindr
Average ratings
660 ratings

Best alternatives for grindr.com

logo parship
parship
660 ratings
logo meet-n-hook
meet-n-hook
660 ratings
logo Only-Flirts
Only-Flirts
660 ratings
logo OneClickDates
OneClickDates
660 ratings
logo House Of Milfs
House Of Milfs
660 ratings
logo stedendating
stedendating
660 ratings

What is your feeling about grindr.com?

Report scam

Facts about Grindr

 • Recommended ageRecommended age18+
 • UsersUsers5.000.000
 • Male / Female %Male / Female %100 / 0
 • CreditsCreditsNee
 • Free versionFree versionJa

Grindr in a nutshell

Het beste voorGay singles op zoek naar iets ongedwongens. Daarnaast is het een magneet voor internet criminelen en fakeprofielen, immers iedereen zich hier vrij eenvoudig gratis kan inschrijven en contact maken met andere leden.
SuccesverhaalGelanceerd in 2009, en met meer dan 2 miljoen actieve dagelijkse gebruikers in 196 landen, is Grindr het bekendste en succesvolste all-male sociale netwerk ter wereld.
Leukste kenmerkenDoor het geafanceerde geo-location matchingsysteem, maak je alleen kennis met gay singles die bij jou in de buurt wonen.

Grindr : One of the most popular gay and bisginal dating app

Last updated on 26 mei 2023

Grindr Review: Waarschijnlijk de Populairste Gay en Nieuwsgierige Dating App

In een notendop

Mogelijk de populairste dating app in de homo-, bi-nieuwsgierige en biseksuele wereld, wordt Grindr eerder een hookup app genoemd omdat de meeste homo's het gebruiken voor een leuke avond uit. Uitgebracht in 2009, en met meer dan 2 miljoen actieve dagelijkse gebruikers in 196 landen, is Grindr het bekendste en effectiefste all-male sociale netwerk ter wereld.

Gay Dating App Grindr Office

Aanmeldproces

Grindr's aanmeldprocedure is heel snel en gemakkelijk. De app vraagt je om je basisinformatie zoals gebruikersnaam, e-mail en leeftijd (die helpt om gebruikers boven de wettelijke leeftijd te houden). De app vraagt dan naar je bijzondere keuzes zoals leeftijd, gebied en 'stam'.

Verder maak je een kort 'over mij' gedeelte, dat als methode fungeert om je gebruikers 'aan de haak' te slaan. Je hebt ook het alternatief om een profielafbeelding te tonen, wat aan te raden is omdat de app uiterst visueel gebaseerd is (zorg ervoor dat je de richtlijnen voor foto's van Grindr volgt).

Matchmaking & Zoekfuncties

Wanneer andere gebruikers online zijn en hoe dicht ze in de buurt zijn, Grindr's matches zijn gebaseerd op geo targeting en de interface laat gebruikers dat zien. Je ziet alle direct beschikbare profielen binnen een bepaalde straal. Zie je een foto die je fantasie verleidt, tik er dan op om zijn volledige foto, informatie en hoe ver hij van je vandaan is te zien.

Grindr Alternatieven: Andere Gay Dating Sites om te proberen

Ja, Grinder wordt genoemd als een van de allerbeste guy-only apps die zich speciaal op de LGBT buurt richt. Maar er zijn ook heel wat andere meer traditionele dating apps en homo datingsites in omloop die net zo goed zijn voor jongens die iets proberen te vinden, van een beetje een plezierige tot grote relatie. Hier zijn onze topplekken:

gayplaats

Voor homo's die op zoek zijn naar iemand die uniek is

Gayplaats Recensie

GaysGoDating

Veilig en gemakkelijk gebied waar homo's kunnen daten voor plezier of grote relaties vinden

GayGoDating Recensie

GaysTryst.com

Combineert innovatieve en effectieve matching met een grote ledendatabase

GaysTryst.com Review

Pimperbook

Leuke en gebruiksvriendelijke datingsite

Pimperbook Review

Lexa gay

Hoofdstroomsite gebruikt algoritme om je te verbinden op basis van echte compatibiliteit

Lexa Review

Functies & Communicatiemiddelen

Je kunt gebruikers als 'favorieten' bewaren door op de ster te tikken, en zijn profiel blijft verschijnen met een gele stip, terwijl een groene stip suggereert dat een gebruiker online is. Als je niet wilt dat een profiel opnieuw verschijnt, kun je hem ook blokkeren.

De oranje werkbalk van de app toont 5 pictogrammen die voor verschillende functies gebruikt worden. Het masker-icoon uiterst links bevat het hoofdmenu om je profiel te bekijken en te wijzigen, instellingen te veranderen, hulp te krijgen, en je aan te melden voor Grindr Xtra (de premium dienst). De tekstballon toont je chats, en als je gloednieuwe berichten hebt verandert dit icoon in een nummer. De cirkel verbergt offline gebruikers en onthult alleen degenen die momenteel online zijn. De ster onthult gebruikers die je tot je favorieten hebt bijgedragen en het icoon met 3 gestapelde rechthoekige vormen stelt filter keuzes in.

Voor nog meer plezier bij het berichten sturen maak je gebruik van Gaymoji, een verzameling van meer dan 500 stickers met LGBTQ-thema.

Naast de sterke geo targeting functie van de app is er ook de 'Verzend locatie' functie, waarmee je precies kunt zien hoe dicht een gebruiker bij je in de buurt blijft. Wil je het meeste uit de app halen, geef dan uit voor de premium functie, toepasselijk Grindr Xtra genoemd.

Grindr Xtra leden genieten van de volgende functies:

 • Ad-vrije ervaring
 • Bekijk meer dan 600 profielen tegelijk
 • Krijg extra fotofilters
 • Onbeperkte blokken en favorieten
 • Bewaar & verstuur chatuitdrukkingen
 • Snel recente foto's versturen
 • Meer Grindr Stammen

Veiligheid en beveiliging

Als een app die werkt door zijn gebruikers op specifieke plaatsen te richten, is het geen verrassing dat er onlangs een schandaal was nadat een bug in het systeem de mogelijkheid had om de plaatsen van gebruikers te lekken. Niettemin heeft deze populaire dating app daadwerkelijk beloftes gedaan om de privacy van gebruikers te beschermen.

De app geeft gebruikers het alternatief om elke verdachte profielactiviteit te melden; van nep-accounts tot het gebruiken van andermans foto's. In een poging nepaccounts tegen te gaan, heeft Grindr een functie waarmee accounts aan sociale mediakanalen kunnen worden gerelateerd, zodat het veel gemakkelijker is een nepgebruiker op te sporen.

Prijzen

Standaardaccount

Gratis

Premium Lidmaatschap

€5 maandelijks

Help & Ondersteuning

Grindr lijkt een respectabele hulp- en assistentieruimte te hebben met verschillende classificaties op basis van je probleem (verschijnt ook in het Spaans). Er is een extra sectie met een bron over seksuele gezondheid, die nodig is om te helpen de app veilig te houden. Als je een probleem hebt met de app kun je een verzoek indienen en wordt je om meer informatie over het probleem gevraagd.

Gelinkt op Grindr

Het lijdt geen twijfel dat deze app het datingleven van homo's aanzienlijk verbetert. Ondanks enkele technische problemen zijn de ontelbare dagelijkse gebruikers het bewijs dat deze app werkt voor mannen die een hookup zoeken, of zelfs gewoon een geweldige methode om gelijksoortige kerels te ontmoeten.

Veel Gestelde Vragen

Is Grindr Extra het waard?

Grindr Xtra kan de moeite waard zijn als je een routinematige Grindr gebruiker bent. De premium upgrade vergroot de verscheidenheid aan mensen die je kunt zien, biedt snelstuur-alternatieven, heeft meer stammen, en laat je de app bekijken zonder banners of interstitiële advertenties.

Kan je Grindr gratis gebruiken?

Ja, je kunt Grindr helemaal gratis gebruiken. Alleen de premium upgrades kosten een vergoeding.

Is Grindr veilig?

Grindr neemt veiligheid serieus en heeft een aantal procedures ingesteld om de beste praktijken en de veiligheid van al zijn gebruikers te garanderen. Gebruikers kunnen hun identiteit bevestigen door te linken naar sociale media profielen, misbruik melden en blokkeren, en zich inlezen over de vele op de site gebruikte veiligheidsgidsen en -middelen.

logo Grindr Grindr
Grindr: One of the most popular gay and bisginal dating app logo Grindr

Pros

 • Door de GEO-Location matchmaker toont alleen users die dichtbij in de buurt zijn.
 • Meer dan 6 miljoen actieve gay gebruikers
 • Grindr het bekendste en succesvolste all-male sociale netwerk ter wereld
 • Dagelijkse ruim 2 miljoen actieve gebruikers in 196 landen

Cons

 • Een Grindr is simpel & gratis aangemaakt waardoor internet criminele of homohaters soms ongezien hun gang kunnen gaan
 • Grindr trekt vooral veel jongeren gebruikers opzoek naar seksuele ontmoetingen teken betaling.

What are the costs of Grindr?

Pricing Structure

DurationTotal PriceMonthly Cost Discount
1 maand€9,99€9,991
3 maanden€20,97€6,9930
6 maanden€29,94€4,9950
1 jaar€47,88€3,9460