Array ( [file] => /var/www/trusteddatingapp.com/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined array key "session" [line] => 418 [ip_address] => 44.222.64.76 [date] => 13-06-2024 [time] => 19:28:43 ) Array ( [file] => /var/www/trusteddatingapp.com/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined array key "session" [line] => 150 [ip_address] => 44.222.64.76 [date] => 13-06-2024 [time] => 19:28:43 ) Array ( [file] => /var/www/trusteddatingapp.com/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined array key "session" [line] => 150 [ip_address] => 44.222.64.76 [date] => 13-06-2024 [time] => 19:28:43 ) Array ( [file] => /var/www/trusteddatingapp.com/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined array key "session" [line] => 150 [ip_address] => 44.222.64.76 [date] => 13-06-2024 [time] => 19:28:43 ) Array ( [file] => /var/www/trusteddatingapp.com/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined array key "session" [line] => 150 [ip_address] => 44.222.64.76 [date] => 13-06-2024 [time] => 19:28:43 ) Array ( [file] => /var/www/trusteddatingapp.com/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined array key "session" [line] => 150 [ip_address] => 44.222.64.76 [date] => 13-06-2024 [time] => 19:28:43 ) Array ( [file] => /var/www/trusteddatingapp.com/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined array key "session" [line] => 150 [ip_address] => 44.222.64.76 [date] => 13-06-2024 [time] => 19:28:43 ) Array ( [file] => /var/www/trusteddatingapp.com/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined array key "session" [line] => 150 [ip_address] => 44.222.64.76 [date] => 13-06-2024 [time] => 19:28:43 ) Bumble Review » 0 Experiences & Complaints (2024)
Trustscore
74 / 100
How we rank? Disclaimer

Bumble trend's

100% private and discrete Privacy rate Very good
leads today Leads today 57
eerlijke ervaringen Legit reviews 0
logo Bumble
Average ratings
673 ratings

Best alternatives for bumble.com

logo parship
parship
673 ratings
logo meet-n-hook
meet-n-hook
673 ratings
logo Only-Flirts
Only-Flirts
673 ratings
logo OneClickDates
OneClickDates
673 ratings
logo House Of Milfs
House Of Milfs
673 ratings
logo stedendating
stedendating
673 ratings

What is your feeling about bumble.com?

Report scam

Facts about Bumble

 • Recommended ageRecommended age18
 • UsersUsers42.000.000
 • Male / Female %Male / Female %55 / 45
 • CreditsCreditsAnders
 • Free versionFree versionJa

Bumble in a nutshell

Het beste voorIedereen op zoek naar een partner of nieuwe vrienden
Leukste kenmerkenDe functie "Beeline" en de "Busy Bee"
SuccesverhaalBumble heeft wereldwijd meer dan 42 miljoen gebruikers waarvan ongeveer 2% een betaald gebruiker is.

Bumble : So much more than dating

Last updated on 26 mei 2023

Bumble Dating App Review - Moet je het proberen?

Je probeert Bumble recensies te vinden, dus je vraagt je waarschijnlijk af ... is Bumble veel beter, of moet je bij Tinder of Badoo blijven!

Het zijn allemaal enorm populaire dating apps-- maar is Bumble de ideale keuze voor jou? Deze Bumble review heeft alles wat je nodig hebt om te kiezen!

Ga direct naar waar je het meest nieuwsgierig naar bent, of begin bovenaan:


VERDICT: Als je het idee kunt verkroppen dat je op haar wacht om de allereerste stap te zetten, geef Bumble dan een kans... vooral als je een tamelijk knappe persoon bent met sterke beelden. Het kan heerlijk zijn je af en toe de achtervolgde in plaats van de achtervolgde te voelen, en Bumble maakt dat mogelijk!

Wat je ook moet weten over Bumble


bumble dating app

Bumble is een gratis dating app gebouwd op precies dezelfde opzet als Tinder, maar met een unieke wending. Vrouwtjes zitten op de stoel van de motor als het gaat om het beginnen van een gesprek.

Bumble beoogt de verscheidenheid aan slonzige berichten waarmee vrouwen vaak gebombardeerd worden op andere mobiele dating apps te minimaliseren. Dat is de voornaamste reden waarom mannetjes niet het allereerste bericht kunnen sturen.

Als je de man bent wiens basistechniek voor berichtjes bestaat uit "Hé mietje, lekker ___" is dit waarschijnlijk niet de app voor jou. (En als je die persoon bent, moet je beslist dit artikel lezen voor een paar Tinder pick-up lines die echt werken).

Hoe Bumble werkt


Je kunt naar rechts of links vegen om je interesse-niveau aan te geven, of iemand laten weten dat je echt geïnteresseerd bent door een SuperSwipe te gebruiken.

Bumble heeft ook de functie Reacties, waarmee je een stukje materiaal in het profiel van een mogelijke match kunt kiezen en erop reageren met een emoji, gekozen uit een keuze van 9. De emoji Reactie wordt onthuld als de twee bij elkaar passen.

hoe stuur je een Bumble Reactie?

Vrouwtjes hebben ook de mogelijkheid om als Reactie een opmerking te sturen. Het sturen van een opmerking telt als de allereerste zet als er een match ontstaat, dus deze functie maakt het voor vrouwen eenvoudig om een Bumble discussie te beginnen.

Om een Reactie te sturen, tik je op het smiley gezichtje dat op het stukje inhoud staat waarop je wilt reageren.

Als je beiden naar rechts veegt wordt een "verbinding" gemaakt. Zodra dat gebeurt, heeft de dame slechts 24 uur om de match te beginnen of een gesprek gaat verloren.

Bumble biedt gebruikers het alternatief om verder te gaan dan de gewone heen-en-weer berichtjes en binnen de app over te gaan op een spraak- of videogesprek.

Die eigenschap interesseert heel wat vrouwtjes, want je hoeft geen contactnummer uit te wisselen om met een match te praten.

Hier zie je hoe Bumble's Video Call en Voice Chat werkt:

Zodra je met iemand gematcht bent, zie je een telefoon- en een video-icoon op het berichtenscherm:

Bumble Voice Chat

Tik eenvoudig tussen de twee icoontjes en je gesprekspartner kan de inkomende voice of video chat accepteren, waardoor het gesprek binnen de app wordt vrijgegeven:

Bumble Video Call

Voor vrouwen geldt het beginnen van een gesprek van een van beide soorten als de allereerste verplaatsing. Mannen zien die icoontjes pas als een match werkelijk verbinding heeft gemaakt, hetzij met een ijsbreker, hetzij door de telefoon/video icoontjes aan te tikken.

Bumble's video en voice chat functie worden aangeboden in alle drie de modi, Date, BFF, en Bizz (meer daarover volgt nog!)

Gebruikers kunnen evenzo de elektronische camera van Snapchat gebruiken voor zowel videobellen als videoberichten, met AR lenzen die direct in Bumble toegankelijk zijn. Behalve effecten als vossenoren en hartjes kun je ook tussen 6 virtuele achtergronden toevoegen, bestaande uit een buitenomgeving met een kampvuur tot een reuzenrad, een gondeltocht in Venetië of een "dinosaurusvallei".

Er is ook een keuze om je achtergrond gewoon te vervagen.

Hoewel virtuele achtergronden een alternatief zijn, zei Bumble vertegenwoordiger Charley Webb in een interview dat retoucheerfilters niet gemakkelijk beschikbaar zijn, omdat het de bedoeling is je "ongefilterde en authentieke" zelf te tonen.

Je kunt een "virtual dating" badge aan je profiel toevoegen, zodat je matches begrijpen dat je geïnteresseerd bent in videochats. (Weet je niet zeker hoe je er goed uit kunt zien in een videogesprek? Bekijk deze gespecialiseerde video dating ideeën!

De "virtual dating" badge kan op elk moment toegevoegd of verwijderd worden door je status te veranderen in het menu Geavanceerde filters. Het tonen van de badge telt niet als een van je 2 gratis filters.

Bumble geavanceerde filters
Expert Bumble Tip # 1:

De beste tijd om op Bumble berichten te sturen is tussen 8 en 10 uur 's avonds.

Voor mannen gaat het bij Bumble vooral om de foto's en bio-- ze moet zich tenslotte verplicht voelen een gesprek met je te beginnen. Helaas helpt die geweldige openingszin waarmee je het op Tinder hebt geplet niet.

Sommige mensen kunnen het ZEER goed doen op Bumble. Dus als je relatief gemakkelijk in de omgang bent, zou je kunnen merken dat Bumble veel beter voor je is dan Tinder.

Expert Bumble Tip # 2:

Volgens in-app informatie krijgen gebruikers met 6 afbeeldingen de meeste swipes naar rechts.

Net als Tinder kun je met Bumble matches zoeken op basis van bereik, leeftijdsvariatie, en geslacht. Profielen kunnen tot wel 6 foto's bevatten, een kort Over Mij gedeelte, en wat achtergrondgegevens zoals opleiding en functietitel.

Bommel Verificatie

Nepprofielen bij Bumble komen niet zo vaak voor, althans niet in vergelijking met Tinder of een gratis datingsite als POF. Dat is vooral te danken aan Bumble's verificatieproces. Het vraagt je om een selfie te nemen terwijl je een bepaald gebaar kopieert, zoals dit:

Bumble profielbevestiging

Als een match merkt dat je nog niet bevestigd bent, kan ze je ook een verificatie-eis sturen:

Bumble verificatieverzoek

Neem de tijd om je profiel te verifiëren, want een van de Bumble Filters stelt mensen in staat onbewezen profielen uit te screenen.

Bumble is niet alleen voor dating-- er zijn 2 andere modi die je kunt gebruiken om nieuwe mensen te ontmoeten. Bumble BFF is voor het vervullen van gloednieuwe goede vrienden, en Bumble Bizz is voor netwerken.

Om van modus te veranderen, tik je op het Bumble logo bovenaan de pagina, en wissel je tussen alle 3.

Is Bumble gratis?


Ja, -- je kunt er met succes gebruik van maken zonder een cent uit te geven.

Maar er zijn enkele handige functies die het gemakkelijker maken om matches te krijgen met een betaald abonnement. Bumble deelt twee niveaus van betaald lidmaatschap uit: Bumble Boost en Bumble Premium.

Hier is wat je bij elk niveau krijgt:

Bumble Premium functies & kosten

Vergelijkbaar met Tinder Gold wat functies betreft, stelt Bumble Premium je in staat om:

 • Bekijk je Beeline, dat is iedereen die je profiel al geliked heeft
 • Wees alleen zichtbaar voor mensen op wie je in Incognitonaar rechts veegt
 • Gebruik Reizen om met mensen op verschillende plaatsen te matchen
 • Toegang tot alle geavanceerde filters
 • Gebruik alle functies die bij Bumble Boosthoren

Bumble Premium kost $17.99 per week, $32.99 voor 1 maand, $66.99 voor 3 maanden, en $199.99 voor "levenslang" toegang krijgen.

Bumble Premium kosten
Bumble Boost kenmerken en kosten

Vanaf $7.99 per week kun je upgraden naar"Bumble Boost", waarmee je deze functies ontgrendelt:

 • Rematch - je kunt nu 24 uur lang opnieuw verbinding maken met eerdere wedstrijden.
 • Verlengen - hiermee kun je het 24-uurs wedstrijdvenster verlengen.
 • 1 Spotlight per week, die je profiel aan meer gebruikers in je omgeving laat zien
 • 5 SuperSwipes per week
 • Backtrack - maak je laatste veegbeweging ongedaan
 • Onbeperkt swipen

Hoeveel Bumble Boost kost hangt af van de lengte van je lidmaatschap. Als je een lidmaatschap van 3 of 6 maanden koopt, krijg je korting op de kosten:

Bumble Boost kosten

Om te zien of uitgeven voor Bumble voor jou zinvol is, bekijk je deze uitleg over Bumble Boost.

Als ze nog beschikbaar zijn in je omgeving, kun je ook "Bumble Coins" gebruiken, de in-app valuta om SuperSwipes te kopen. Vergelijkbaar met Tinder's Super Likes, laat het gebruik van een SuperSwipe haar weten dat je serieus bent in je wens om een connectie te maken. Als Bumble Coins in je omgeving uitgefaseerd is, kun je SuperSwipes rechtstreeks kopen.

Bumble SuperSwipes kosten overal van $ 3,99 voor 2 tot $ 26,99 voor 30.

Bumble SuperSwipe kost

Je kunt ook Spotlights aanschaffen, waarbij elke Spotlight je profiel 30 minuten lang verhoogde exposure biedt. Bumble Spotlights kosten variërend van $1.66 tot $3.99 per stuk, afhankelijk van het aantal dat je tegelijk koopt:

Bumble Spotlight Cost

Om meer te ontdekken over deze premium functie, inclusief het beste moment om hem te gebruiken, bekijk je deze Spotlight review!

Locatie en reistijd

Gebruikers in sommige markten kunnen nog steeds 5 munten investeren om hun locatie in Bumble te veranderen. Je kunt Bumble's "Travel Mode" voor een week activeren en kiezen naar welke locatie je gaat.

Bumble Reismodus

Dat houdt in dat je, net als met Tinder Passport, kunt beginnen met het swipen en berichten sturen naar matches in de stad waar je bent, voordat je werkelijk aankomt.

Niettemin zullen gebruikers in veel landen nu moeten upgraden naar Bumble Premium om de Travel functie te kunnen gebruiken.

Je kunt de Bumble app hier downloaden:

download bumble op google play

download bumble op app store

Stap voor stap handleiding voor het opzetten van een Bumble account


download bumble on google play download bumble on app storeAls je Bumble gedownload hebt, hetzij uit de app shop of voor je Android toestel, worden je voornaam, leeftijd, beroep en opleiding uit je Facebook account gehaald.

Nieuwe gebruikers hebben evenzeer de keuze om een account met een mobiel telefoonnummer te ontwikkelen. Zo kun je deze populaire dating app ook zonder Facebook gebruiken en al je gegevens met de hand invoeren.

Bumble profiel
Bumble Foto's

Je kunt tot 6 foto's oplopen, en ze moet door al die foto's scrollen om je Bumble profiel te zien. Je wilt haar niet verliezen bij je 3e shirtloze spiegel selfie, dus zorg ervoor dat je sterke foto's kiest.

Kies een reeks foto's die werkelijk je levensstijl laat zien. Ze zal zich bij jou voorstellen terwijl ze er doorheen scrollt, dus misschien wil je feedback op je foto's krijgen van een paar vrouwelijke makkers. Gebruik alleen de foto's die zij het hoogst waarderen.

Vergelijkbaar met Tinder's Slimme Foto's, houdt Bumble's Beste Foto's functie het aantal rechter swipes bij die de eerste 3 foto's in je line-up krijgen. Het schuift meteen je populairste foto naar de 1e plek.

Bumble Beste Foto functie

Om Beste foto's in Bumble aan te zetten, ga je naar het profiel bewerkingsscherm. Je vindt de toggle direct onder je fotolijstje.

Je kunt ook je Instagram account koppelen, waardoor de 24 meest recente foto's van je Instagram op je Bumble profiel verschijnen. Het nadeel is dat je niet kunt bepalen welke foto's onthuld worden- dus zorg ervoor dat je IG foto's een datingsite waardig zijn.

Bumble Bio

De volgende stap is het "Over mij" gedeelte, en dat is kort - 300 tekens of minder. Dat is niet veel ruimte om haar aandacht te trekken, dus wees vernieuwend. Het is de moeite waard om in te zenden-- als ze op basis van je foto's aarzelt over welke manier ze zal vegen, zal een profiel dat haar doet glimlachen haar wel op andere gedachten brengen.

Bumble profielen hebben ook ruimte voor het beantwoorden van 3 prompts, die "Move Makers" genoemd worden. Elke heeft een limiet van 120 tekens, en de onderwerpen variëren van je grootste reis tot wat je 'zou willen dat je superkracht is. Je kunt kiezen uit 0ver de 30, waarvan de keuze af en toe omslaat.

Bumble staat gebruikers toe hun voornaamwoorden te delen door ze als deel van je bio te tonen. Je kunt tot 3 voornaamwoorden oplopen:

hoe je voornaamwoorden aan je Bumble bio toevoegt

Wil je een onweerstaanbaar Bumble profiel? Bekijk deze Bumble profiel suggesties en technieken!

Bumble Interest Badges

Om mogelijke matches nog meer inzicht in je persoonlijkheid en hobby's te geven, kun je ongeveer 5 "Interest Badges" op je bio tonen.

Bumble Mijn interesses 5 voorbeelden

Er zijn meer dan 150 keuzes in 10 categorieën:

 • Populair
 • Creativiteit
 • Sport
 • Uitgaan
 • Binnen blijven
 • Film & TV
 • Lezen
 • Muziek
 • Eten & Drinken
 • Reizend
 • Huisdieren
 • Waarden & Eigenschappen
 • Bumble Waarden & Bondgenotenschap

Om interesses aan je Bumble profiel toe te voegen, ga je naar het profielaanpassingsscherm en scroll je naar beneden naar "Mijn interesses". Tik op de badges waar je uit wilt bestaan door boven in het scherm door de categorieën te scrollen:

Bumble badges

Als je je keuzes gemaakt hebt, tik je op "Save" en de badges verschijnen op je Bumble profiel.

Je kunt ook je muziekvoorkeuren met je matches delen door Spotify met je Bumble profiel te verbinden. Op het profielaanpassingsscherm scroll je naar het gebied "Verbonden accounts" en tik je op "Verbind je Spotify".

Bumble Zoekcriteria & Filters

Voordat je kunt beginnen met swipen, moet je je zoek-eisen instellen. Fundamentele vereisten bestaan uit bereik, leeftijdsvariatie, en geslacht.

Gratis gebruikers kunnen 2 extra Bumble filters kiezen, waarmee je op meer kwaliteiten kunt beoordelen, zoals opleiding, politieke opvattingen, rook-/drinkgewoonten, en meer.

Bumble Filters

Upgraden naar Bumble Boost geeft je toegang tot alle Bumble Filters.

Denk er wel aan dat als je je matches met een bepaald filter wilt screenen, je eerst in je eigen profiel op die vraag moet antwoorden. Dus als je alleen singles wilt daten die boven een bepaalde lengte zijn, moet je eerst je eigen lengte aanbieden.

Er wordt een verbinding gemaakt en het wachten begint als je elkaar allebei leuk gevonden hebt. Ze heeft 24 uur de tijd om je een bericht te sturen voor de match eindigt.

Zodra je Bumble hebt gedownload, uit de app shop of voor je Android gadget, worden je voornaam, opleiding, beroep en leeftijd uit je Facebook account gehaald.

Als ze echter niet de eerste stap zet, is niet alles verloren. Kerels hebben de mogelijkheid om het gespreksvenster met 24 uur extra te verlengen voor een match per dag. Het is een beetje als de "Super Vind ik leuk" functie op Tinder - het laat haar begrijpen dat je echt iets van haar wilt horen.

Professionele Bumble Tip # 3:

Vermijd het swipen op vrijdag, want dat is wanneer gebruikers de minste tijd op Bumble doorbrengen. Bedenk dat die aftellende klok doortikt, dus waarom ermee beginnen als ze de app hoogstwaarschijnlijk niet bekijkt?

Zoals bij elke dating app is het de bedoeling dat je de dingen zo snel mogelijk van de app afhaalt. Wacht niet te lang met haar mee uit te vragen - je wilt niet dat ze haar belangstelling voor het gesprek verliest en naar de volgende persoon overstapt. Voor wat professionele begeleiding over wanneer en hoe je haar "ja" kunt laten zeggen tegen een meet-up, klik hier.

Hoe krijg je de beste resultaten op Bumble


Als je serieus een relatie met een bijzonder iemand wilt beginnen, is het van vitaal belang dat je wat moeite steekt in het kiezen van je aantrekkelijkste afbeeldingen en het samenstellen van een boeiende Bumble bio. Zij maakt de eerste toenadering, dus je profiel vereist dat je haar dwingt je te berichten.

Je kunt dus veel onderzoek doen naar hoe je het allerbeste Bumble profiel kunt samenstellen, of je kunt ongelofelijke regionale singles ontmoeten zonder daar moeite voor te doen. Hier bij Betrouwbare Datingsites beheren onze dating specialisten alles voor je, van het schrijven van je profiel tot het berichten van de vrouwtjes die je het leukst vindt. Je verschijnt gewoon op je afspraakje en hebt een leuke tijd!

logo Bumble Bumble
Bumble: So much more than dating logo Bumble